Tom

Totalsumma: 0,00 kr

 

Firmatryckta produkter/profilering

Framgångsrika företag använder sig av design när de lyfter fram sitt varumärke i olika sammanhang. För att kunna konkurrera måste ett företag skapa sig en egen identitet och se till att synas. Allt fler inser hur viktigt det är med färg- form och bildspråk i kommunikationen med sina kunder.

Med våra firmatryckta produkter erbjuder vi våra kunder ännu ett sätt att profilera sitt företag. Att använda en genomtänkt design med sitt eget budskap på olika pappersvaror är ett bra sätt att synas. Vi trycker på bullformar, muffinsformar, tårtpapper, hamburgerpapper och andra pappersvaror.

Är du i bageribranschen ska du givetvis utnyttja bakformarna för att profilera ditt företag! Ett mer positivt sammanhang att synas i än tillsammans med bakverk är svårt att hitta. För vem blir inte glad och positivt inställd av att smaka på en god kanelbulle eller läcker muffins!

En snygg design lyfter dessutom fram bakverken lite extra när de säljs på konditorier. Ett snyggt tårtpapper under tårtan ger ett mer professionellt intryck. Och muffins, bullar och andra kakor får ett helt annat utseende med färgglada bakformar.

Att använda bakformar och tårtpapper är hygieniskt och praktiskt – för både säljare och köpare. De fettresistenta pappersformarna skyddar bakverken och håller tallrikarna rena. Dessutom håller sig bullar och muffins saftiga längre. Tårtpapperna passar även bra under kakorna som ligger i disken.

Vi hjälper gärna till med förslag på färg, mönster, form och stil på texten. Antingen väljer du en av våra färdiga designer som passar ditt företag. Eller designar du din egen unika produkt med egen text. Varför inte ta fram en hel serie med olika formar som matchar varandra.

Mormors bageri i Lund och Malmö med bageri och fem butiker har tagit fram personligt utformade bakformar med firmatryck. Deras olika formar följer en bestämd linje så man ser att de hör ihop.

Det är billigare än man kan tro att få en skräddarsydd form med valfri färg och egen logotype. Kontakta oss så får du veta mer!