Tom

Totalsumma: 0,00 kr

 

Om oss

Scan Filter i Eslöv tillverkar miljövänliga kaffefilter, bakformar och bakrelaterade produkter i miljövänligt papper för detaljhandel, storhushåll och industribagerier. 

Våra framgångsfaktorer är gediget kunnande, miljötänk, flexibilitet med säkra och snabba leveranser, eget tryckeri för bakformspapper samt en drivkraft att hela tiden förbättra oss själva. Inget uppdrag är det andra likt. Den stora utmaningen, och det som driver oss, är att lyckas möta våra kunders högt ställda krav. Tillsammans tar vi fram nya idéer och lösningar. Genom att vara lyhörda och innovativa försöker vi alltid överträffa förväntningarna!

Tradition och nyskapande

Scan Filter är ett familjeföretag med stolta traditioner. Efter mer än trettio år som kvalitetstillverkare av kaffefilter och en historia som sträcker sig från framgångsrikt familjeföretag till del av Melittakoncernen, är vi nu åter ett familjeföretag. Vi har de senaste åren även utökat vårt sortiment med bakformar. Vi har arbetat med bakformar under flera år och tar nu steget in i industribageriernas värld med högt ställda hygien- och kvalitetskrav.

Vår framgång ligger i att arbeta med innovationer och hela tiden sträva efter att förnya och förbättra både produktionen och våra produkter. 

Vi var först i Europa med att tillverka oblekta kaffefilter, och är fortsatt innovativa på miljöområdet. Behovet av miljövänliga pappersprodukter med personlig profil ökar – och många nya, spännande produkter är på väg att lanseras. Genom det utökade samarbetet med industribagerier är den nya generationens bakformar perfekt anpassade till den moderna livsmedelsindustrins högt ställda kvalitets- och hygienkrav.

Vår devis är att inget uppdrag är för litet eller för stort.