Tom

Totalsumma: 0,00 kr

 

Kvalitet och flexibilitet i produktionen

Scan Filter AB tillverkar kaffefilter, bakformar och andra pappersvaror av högsta kvalitet. Tack vare att vi tillverkar och lagerhåller själva har vi full kontroll genom hela processen. Det gör att vi enklare kan göra bra miljöval och dessutom säkerställa en effektiv produktion. Det betyder också hög kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser. Detta är vår organisations hörnstolpar som automatiskt ger våra kunder den bästa ekonomin!

Efter mer än trettio år som kvalitetstillverkare av kaffefilter tillverkar vi sedan 2011 även ett brett sortiment av bakformar, muffinsformar och knäckformar i specialpapper för detaljhandel, storhushåll och industribagerier. Vi erbjuder även aluminiumformar av mycket hög kvalitet i olika storlekar, för till exempel ischoklad, mazariner och bullar.

Vi trycker med upp till fyra färger och erbjuder marknadsanpassat sortiment av olika storlekar och tryck enligt kundens önskemål. Alla våra produkter kan erbjudas i konsumentförpackning och med kundanpassat tryck både på bakformar och förpackningar. Vi är mycket flexibla och engagerade när det gäller att skräddarsy en lösning efter kundernas specifika krav. Form, storlek, färg, mönster, tjocklek och text – du bestämmer själv!