Tom

Totalsumma: 0,00 kr

 

Välkommen till vår e-handel!

mån, 2015-10-26 15:46 - Anna Envall Lundberg

Under året har vi varit på Kaffemässor och Restaurang och Storhushållsmässor och träffat både existerande och nya kunder. I samband med dessa har vi fått förfrågan från er kunder om att kunna köpa våra snygga egendesignade bakformar i mindre upplagor, varför vi nu startar e-handel via vår hemsida. Vi hoppas och tror att Scan Filters statsning på e-handel, tilltalar er!

Mixa produkter, färger och storlekar valfritt

Det ska vara enkelt att handla! Vi ger rabatt efter mängd, oavsett om det är kaffefilter eller bakformar ni väljer. Mixa produkter, färger och storlekar valfritt! 
Minsta enhet är 1 förpackning á 1.000 st*. Vid köp av 5 förpackningar (5.000 st) får du 10% rabatt. Vid köp av 10 förpackningar (10.000 st) får du 20% rabatt. *urnfilter säljs i förpackningar om 500 st

Vid 5 förpackningar eller fler så får ni alltid fraktfritt!!

Vill ni ha större volymer eller egen design, logga etcetera så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för offert. Glöm inte att gå in och titta i vår i webbshop lite då och då eftersom vi kommer fylla på med fler egendesignade bakformar och inspirationsbilder anpassade efter säsong.