Tom

Totalsumma: 0,00 kr

 

Våra bakformar

I våra moderna produktionslinjer tillverkar vi ett brett marknadsanpassat sortiment av bakformar för både dagligvaruhandeln, storhushåll och industribagerier. Våra bakformar är livsmedelsgodkända och uppfyller alla krav på funktion vad gäller släppförmåga, form, tålighet och färgresistens mot fett och värme samt bageriindustrins högt ställda krav på hygien, jämn kvalitet och spårbarhet.

Bakformarna tillverkas i blekt alternativt oblekt greaseproofpapper i våra standardvikter 40-70 g/m2. Vid önskemål kan vi även tillverka i andra papperskvaliteter.

Scan Filter har eget tryckeri med tryck i upp till fyra färger och vi kan erbjuda våra kunder både ett standardsortiment alternativt ett kundanpassat tryck.

 

Alla våra produkter kan erbjudas i konsumentförpackning och med kundanpassat tryck både på bakformar och förpackningar alternativt i bulk till både grossister och bageriindustrin. Vi är mycket flexibla och engagerade när det gäller att skräddarsy en lösning efter kundernas specifika krav. Form, storlek, färg, mönster, tjocklek och text – du bestämmer själv!

Firmatryckta produkter/profilering

Med våra firmatryckta produkter erbjuder vi våra kunder ännu ett sätt att profilera sitt företag. Att använda en genomtänkt design med sitt eget budskap på olika pappersvaror är ett bra sätt att synas. Läs mer på våra inspirationssidor »

Vi trycker på bullformar, muffinsformar, tårtpapper, hamburgerpapper och andra pappersvaror.

Är du i bageribranschen ska du givetvis utnyttja bakformarna för att profilera ditt företag! Ett mer positivt sammanhang att synas i än tillsammans med bakverk är svårt att hitta. För vem blir inte glad och positivt inställd av att smaka på en god kanelbulle eller läcker muffins!

En snygg design lyfter dessutom fram bakverken lite extra när de säljs på konditorier. Ett snyggt tårtpapper under tårtan ger ett mer professionellt intryck. Och muffins, bullar och andra kakor får ett helt annat utseende med färgglada bakformar. Tårtpapperna passar även bra under kakorna som ligger i disken.

Vi hjälper gärna till med förslag på färg, mönster, form och stil på texten. Antingen väljer du en av våra färdiga designer som passar ditt företag. Eller designar du din egen unika produkt med egen text. Varför inte ta fram en hel serie med olika formar som matchar varandra.

Det är billigare än man kan tro att få en skräddarsydd form med valfri färg och egen logotyp. Kontakta oss så får du veta mer!

Färdigt eller skräddarsytt

Vi är experter på allt som har med bakformar att göra. Och vi älskar nya, spännande uppdrag. För det är våra kunders behov som gör att vi utvecklas och ständigt uppfinner nya metoder. Tillsammans hittar vi en produkt som passar optimalt för en viss produktion. Det finns mycket att välja på och det är detaljerna som gör skillnaden mellan olika formar. Läs mer på våra inspirationssidor »

Tveka inte att komma med galna idéer eller omöjliga uppdrag. Vi lovar att göra allt vi kan för att uppfylla era önskningar. Välkommen!